AVOINNA:
Ma-Pe: 10-18
Lauantai: 10-15
Sunnuntai: suljettuTiesitkö että Vaajapörssi on myös ympärivuotinen rakettikauppa!Oli kyseessä sitten uusivuosi, venetsialaiset, häät, syntymäpäivät tai mikä tahansa muu tapahtuma, ilotulitus ei ole koskaan huono sijoitus! Mikäpä olisi mukavampaa, kuin syntymäpäiväsankarin yllättäminen ampumalla pari jättirakettia tai ainutlaatuisen hääpäivän juhlistaminen näyttävällä ilotulituksella? Upea ilotulitus on juhlien kohokohta ja sitä muistellaan pitkään! Se antaa unohtumattoman lisäsäväyksen ja tuo luksusta joka juhlaan!

Juhliin paras valinta voisi olla vaikkapa jättipadoista koottu upea ilotulitusnäytös. Jo muutamalla isolla padalla saat aikaan näyttävän ilotulituksen! Säästät selvää rahaa, kun järjestät ampujat itse. Saat upean näytöksen jopa reilulla 300 eurolla. ( klikkaa esimerkki ilotulitusnäytös 340€ tai klikkaa esimerkki ilotulitusnäytös 440€ ) Heittäydy siis ilotulitteiden maailmaan ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unohtumaton ilotulitusnäytös juhliisi!

Postin eikä myöskään Matkahuollon välityksellä ei ole mahdollista kuljettaa ilotulitteita, joten ilotulitteiden toimitusmyynti ei onnistu.

Huom. Ilotulitteiden käyttö muulloin kuin uudenvuoden aikaan on luvanvaraista. Luvan ilotulitukselle saat paikkakunnan pelastusviranomaisilta.Täydet tuotekuvastot, hinnastot ja esittelyvideot löydät osoitteesta www.rakettitukku.fi